Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1

Έχοντας 30 χρόνια εμπειρία στην διδασκαλία ξένων γλωσσών, στόχος μας είναι ο κάθε εκπαιδευόμενος να λαμβάνει πάντα την καλύτερη εκπαιδευτική εμπειρία. Είτε είστε υπάλληλος σε μια εταιρεία ή επιχειρηματίας, μπορείς επωφεληθείς από τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και να να βελτιώσεις την καριέρα σου.

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Προσφέρουμε 3 είδη μαθημάτων όσο αφορά τις ξένες γλώσσες. Γενικής κατεύθυνσης, για επιχειρήσεις και ξένες γλώσσες για ακαδημαϊκούς σκοπούς. Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να βελτιωθείτε στις ξένες γλώσσες σήμερα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Είτε είναι Microsoft Office, ή κάποιο άλλο πακέτο λογισμικού, μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Διαθέτουμε πάνω από 16 χρόνια εμπειρία στην διδασκαλία πληροφορικής σε ενήλικες.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Key 2 Learn προσφέρεις επαγγελματικά σεμινάρια. Τα προγράμματα μας καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα από γνωστικά αντικείμενα και οι καθηγητές μας είναι όλοι πιστοποιημένοι στο αντικείμενο διδασκαλίας.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης- Key 2 Learn σε προσκαλεί να αναβαθμίσεις τις ψηφιακές σου δεξιότητες συμμετέχοντας σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα e-learning. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν το εκπαιδευτικό επίδομα των 600 ευρώ. Το Κ.Δ.Β.Μ. Key 2 Learn, είναι εγκεκριμένος πάροχος κατάρτισης για το πρόγραμμα Voucher και συνεργάζεται κατόπιν σύζευξης με την εγκεκριμένη πλατφόρμα (ΟΣΤΚ) www.iclass.gr της ΜΑΣΤΕΡ.

voucher logo