ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Από το 1988, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές υπηρεσίες δια ζώσης αλλά και online. Με κύριο γνώμονα την πρωτοπορία και την αποδοτικότητα, στόχος μας είναι η εκπαίδευση να είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες των μαθητών μας. Είτε είσαι υπάλληλος σε μια εταιρεία ή επιχειρηματίας, μπορείς επωφεληθείς από τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και να να βελτιώσεις την καριέρα σου.

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Προσφέρουμε 3 είδη μαθημάτων όσο αφορά τις ξένες γλώσσες. Γενικής κατεύθυνσης, για επιχειρήσεις και ξένες γλώσσες για ακαδημαϊκούς σκοπούς. Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να βελτιωθείτε στις ξένες γλώσσες σήμερα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Είτε είναι Microsoft Office, ή κάποιο άλλο πακέτο λογισμικού, μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Διαθέτουμε πάνω από 16 χρόνια εμπειρία στην διδασκαλία πληροφορικής σε ενήλικες.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Key 2 Learn προσφέρει επαγγελματικά σεμινάρια. Τα προγράμματα μας καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα από γνωστικά αντικείμενα και οι καθηγητές μας είναι όλοι πιστοποιημένοι στο αντικείμενο διδασκαλίας.